© Kuva: Juha Tamminen

Tekeekö Teemu Pukki maalin? Saat jättikertoimen 50,00

Perjantaina käynnistyvässä Englannin Valioliigassa nähdään pitkästä aikaa suomalaisväriä. Teemu Pukin edustama Norwich avaa kautensa Liverpoolia vastaan ja saat avausmatsin kunniaksi Pukin maalista jättikertoimen 50,00.

Näin jos Huuhkaja-hyökkääjä Teemu Pukki tekee ottelussa maalin, saat 1€ panoksella lunastettua itsellesi 50€ voiton. Vaikka Norwich lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, saanee Pukki tilaisuuden jos toisenkin yrittää maalintekoa. Championshipissa Pukki voitti viime kaudella maalikuninkuuden ja oli ajoittain täysin pitelemätön.

Huippukertoimen 50,00 Pukin maalista tarjoilee Unibet. Normaalisti kerroin on paljon pienempi, mutta tämä kerroin onkin erikoistarjous uusille pelaajille. Jos Pukki tekee maalin, saat 50€ tilillesi. Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten saat rahat vaikka heti takaisin tilillesi.

Lunasta huippukerroin 50,00 – toimi näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos Pukin maalin puolesta. Saat automaattisesti jättikertoimen 50,00.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille Unibetin asiakkaille. Vanhoille asiakkaille on tarjolla 5€ ilmaisveto matsiin, kun lyöt ottelusta Liverpool – Norwich 5€ edestä vetoa ennen peliä tai pelin aikana.