Perjantaina käynnistyvässä Englannin Valioliigassa nähdään pitkästä aikaa suomalaisväriä. Teemu Pukin edustama Norwich avaa kautensa Liverpoolia vastaan ja saat avausmatsin kunniaksi Pukin maalista jättikertoimen 50,00.

Näin jos Huuhkaja-hyökkääjä Teemu Pukki tekee ottelussa maalin, saat 1€ panoksella lunastettua itsellesi 50€ voiton. Vaikka Norwich lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, saanee Pukki tilaisuuden jos toisenkin yrittää maalintekoa. Championshipissa Pukki voitti viime kaudella maalikuninkuuden ja oli ajoittain täysin pitelemätön.

Huippukertoimen 50,00 Pukin maalista tarjoilee . Normaalisti kerroin on paljon pienempi, mutta tämä kerroin onkin erikoistarjous uusille pelaajille. Jos Pukki tekee maalin, saat 50€ tilillesi. Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten saat rahat vaikka heti takaisin tilillesi.

Lunasta huippukerroin 50,00 – toimi näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos Pukin maalin puolesta. Saat automaattisesti jättikertoimen 50,00.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille in asiakkaille. Vanhoille asiakkaille on tarjolla 5€ ilmaisveto matsiin, kun lyöt ottelusta Liverpool – Norwich 5€ edestä vetoa ennen peliä tai pelin aikana.