© Kuva: Getty Images

Torino – Wolves: Kivikova taistelu lohkopaikasta

DohertyDohertEurooppa-Liiga
Torino – Wolves
Torstai 22.08. klo 22:00

Arpa heitti Eurooppa-Liigan viimeiselle karsintakierrokselle karsintakierrokselle vastakkain Torinon ja Wolverhamptonin. Molemmat sijoittuivat omissa sarjoissaan viime kaudella seitsemänsiksi. Tästä parista on odotettavissa kivikova, sillä molemmat joukkueet ovat umpilaadukkaita. Torino ei ole vielä pelannut sarjaotteluita, sillä Serie A alkaa vasta tulevana viikonloppuna. Wolves sen sijaan tahkosi Valioliigaa viimeksi maanantaina.

Torino pyyhkäisi aikaisemmilla karsintakierroksilla varmoin ottein Debrecenin ja Shaktyor Soligorskin tieltään. Ottelutuntuman pitäisi siis olla isännillä kunnossa. Andrea Belotti ja Simone Zaza ovat olleet todella toimiva kärkipari ja he ovatkin tähänastisissa karsintapeleissä iskeneet yhteensä seitsemän maalia. Torinon Iago Falquen pelaaminen on ensimmäisessä osaottelussa epävarmaa.

Myös Wolves on edennyt tähän vaiheeseen karsintoja todella varmoin ottein – joskin vastukset ovat olleet kevyttä sorttia. Maanantaina Nuno Espirito Santosin suojatit taistelivat tasapelin Manchester Unitedin kanssa – joukkue luovutti pallonhallinnan vieraille ja luotti vastaiskujen voimaan. Tosin piste tuli Unitedin Paul Pogban epäonnistuttua rangaistuspotkusta – ja samalla kosahti vihjaamani overi. Nunon haasteena on, että joukkueelle jäi vain kaksi lepopäivää ennen tärkeää ensimmäistä osaottelua. Matt Doherty joutunee huilaamaan tämän ottelun.

Vetosuositus

Jatkoonmenijään on hieman haastavaa ottaa kantaa, mutta pienesti olen eri mieltä ensimmäisen ottelun maalimäärästä. Markkinat menevät pienimaalisempaan suuntaan, mutta en olisi tästä niin varma. Nällä kertoimilla otan kevyen suupaisun vähintään kolmesta maalista. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,30.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Torino – Wolves ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun maalimäärä jää korkeintaan kahteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.