© Kuva: Getty Images

Alaves – Sevilla: Purevatko vieraitten kikat?

La Liga
Alaves – Sevilla
Sunnuntai 15.09. klo 15:00

La Ligan sunnuntaista nousee vetopeleihin mukaan Alaves – Sevilla. Molemmat ovat avanneet kauden hyvin – tosin aika lailla eri aseilla. Isännät ovat edenneet puolustuksen kautta, kun taas Sevilla on tiiviin puolustuspelaamisen lisäksi kunnostautunut hyökkäyspelaamisessaan. Sevilla saattaisi olla ensimmäinen joukkue, jonka kikat purevat Alavesin kuivaan tyyliin.

Alavesin pelit eivät siis ole olleet mitään varsinaista ilotulitusta, vaan katsoessa on voinut tuntea pientä unetusta. Asier Garitano jatkanee samoilla linjoilla ennakkoon vahvempia vieraita vastaan sunnuntaina. Materiaali kalpenee sarjan parhaille selkeästikin, mutta Garitano on onnistunut peluuttamaan suojattejaan vahvuuksien kautta.

Sevilla saattaisi olla parin hieman vaisumman kauden jälkeen palaamassa lähemmäs huippua. Molemmat alkukauden voitot olivat ansaittuja, eikä kotitasurissa Celta Vigoa vastaankaan voitto olisi ollut vääryys. Julen Lopetegui on marinoitunut tekijä ja Sevilla on laatuetunsa myötä selkeähkö suosikki myös vieraissa. Joukkuehan aloitti nimenomaan kauden kahdella vierasvoitolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Luokkaeroa löytyy ihan reilusti, enkä syty Alavesin kuivalle jalkapallolle. Sevilla on yli 50-prosenttinen suosikki sunnuntaina ja ansaitsee pientä peliä. Vetosuositus on Sevilla voittaa ottelun kertoimella 1,99.

 

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.