EM-karsinnat
Albania – Islanti
Tiistai 10.09. klo 21:45

EM-karsinnat jatkuvat vielä tiistaina ja H-lohkossa otetaan nosto mielenkiintoisesta Albanian ja Islannin välisestä ottelusta. Islanti on tällä hetkellä tasapisteissä Ranskan ja Turkin kanssa kisailemassa lopputurnauspaikasta, kun Albanian ote kärkikolmikosta alkaa kirvota – nyt olisi jo aivan pakko ottaa voitto, tai näiden karsintojen päälle voi vetää ruksin.

Viikonloppuna Albania kyläili Ranskassa, eikä siitä ollut paljoakaan jakoa isäntien kyydissä – Ranska voitti 4-1. Ranska meni jo ajoissa menojaan ja Albanian lohdutusmaali tuli vasta täyden ajan täyttyessä. Albania vaikuttaa tasoltaan väliinputoajalta – se pärjää hyvällä prosentilla lilliputtimaille, mutta Euroopan huippua joukkue ei pysty haastamaan.

Islanti on voittanut kolme kotipeliään ja varsinkin Turkin kaataminen on kova referenssi. Aikaisemmin Ranskaa vastaan myös Islanti oli vailla mahdollisuuksia, mutta tällä hetkellä joukkue taistelee tasapäin jatkopaikasta. Tämä ottelu sen olisi pakko voittaa, jotta tuntuma lohkokärkeen säilyisi. Islantia voi joka tapauksessa pitää yhtä luokkaa Albaniaa vahvempana.

Lyö vetoa ottelusta

Albanian luulisi olevan aktiivisella taktiikalla liikkeellä, sillä se tarvitsee ottelusta suoran voiton. Tämä taas antaa Islannille tontteja, enkä pidä tätä ottelua yhtä vähämaalisena kuin vetomarkkinoilla tunnutaan ajattelevan. Pelivalintani tähän otteluun on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,40. Vähintään kolmella maalilla siis lunastetaan.

 

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO