© Kuva: Getty Images

Armenia – Bosnia-Hertsegovina: Auttaako Armenia Huuhkajia?

EM-karsinnat
Armenia – Bosnia-Hertsegovina
Sunnuntai 08.09. klo 16:00

Huuhkaja-faneja kiinnostaa sunnuntaina myös Armenian ja Bosnia-Hertsegovinan välinen iltapäiväottelu. Moni toivoo Bosnian kompastuvan Armenian retkellä, sillä se parantaisi Huuhkajien saumoja kisojen lopputurnaukseen entisestään.

Armenia taisteli parhaansa mukaan Italiaa vastaan torstaina, mutta hävisi lopulta 1-3. Vaikka Armenia ei ole tasoltaan kovinkaan ihmeellinen, on huomattavaa että se on tähänastisissa karsintaotteluissa onnistunut maalinteossa kaikkia muita joukkueita paitsi Suomea vastaan. Joukkueen ottelut ovatkin olleet sangen runsasmaalisia.

Sama pätee myös Bosnia-Hertsegovinaan. Robert Prosineckin luotsaama joukkue pyyhkäisi kevyen Liechtensteinin tieltään helposti, mutta sen pistepussi on pysynyt sangen kevyenä Italialle ja Suomelle kärsittyjen tappioiden sekä Kreikka-tasapelin jälkeen. Verkko on heilunut molempiin suuntiin ja samaa voisi odottaa Armeniassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä taistossa käännyn runsasmaalisuuden suuntaan. Otan vedon sen puolesta, että ottelussa nähdään vähintään kolme maalia. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,94.

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.