Brittiseura Derbyn kolmikko Mason Bennett, Tom Lawrence ja Richard Keogh on pahassa pulassa.

Kerroimme torstaina, miten osa Derbyn pelaajista oli jäänyt pubiin tyhjentämään tuoppeja siinä vaiheessa kun muu joukkue oli lähtenyt iltakahdeksan aikoihin. Lopputulos oli sysimusta: Bennett ja Lawrence tarttuivat rattiin ja kolaroivat autoillaan. Bennettin kyydissä oli joukkueen kapteeni Keough, joka mursi kolarissa ranteensa ja rikkoi polvensa. Keogh ei enää tällä kaudella pelaa. Bennettiä ja Lawrencea puolestaan syytetään rattijuopumuksesta.

Nyt illan tapahtumista on saatu uutta tietoa ja materiaalia.

Brittilehti The Sun on julkaissut verkkosivuillaan kuvia siitä, miten 23-vuotias Bennett oksentaa miesten wc:n pisuaariin vain joitain tunteja ennen kuin lähti ajamaan kännissä. Sunin mukaan videolla kuuluu ääni, joka kehottaa:

– Anna kaiken tulla ulos Mas.

Toisella videolla taas pelaajat pilkkaavat Bennettiä, kun tämä on juonut vain ”fuc*ing three pints of Peroni” (kolme vit*n pintiä olutta). Bennett vakuuttaa videolla juoneensa enemmän.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Tapauksen tultua julki Derbyn manageri Phillip Cocu vaikutti olevan lähinnä raivoissaan.

– Tämä on huono juttu kaikille. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Emme voi hyäksyä tällaista. Tällainen vaikuttaa kaikkiin, Cocu sanoi.