Ykkönen
Haka – TPS
Torstai 19.09. klo 18:30

Ykkösen asetelmat nousukahinoiden osalta olivat selvät jo monta kierrosta ennen sarjan loppua – Haka varmisti jo matemaattisestikin nousunsa ensi kaudeksi Veikkausliigaan ja TPS on yhtä selkeä karsija nousun suhteen. Hakan toimistolla on oltu hereillä – kausikorttihaaste ensi kaudeksi on jo lanseerattu ja kauppa käy hyvin. Pelaajasopimuksillekin on jo väsätty jatkoja tärkeimpien pelaajien suhteen. Sekä kentällä että sen ulkopuolella on kova tekemisen meininki.

Nousupaikkojen aikainen ratkeaminen tarkoittaa sitä, että Hakan ja TPS:n torstainen Ykkösen kärkikamppailu on molemmille joukkueille panokseton. Hakan käskijä Teemu Tainio on vakuuttanut, että joukkueen tavoitteena on voittaa loput sarjaottelut. TPS:n valmentajalla Tommi Pikkaraisella on kova homma rakentaa joukkueensa loppukausi niin, että se on karsintojen alkaessa parhaimmillaan. Silti joukkueiden motivaatio on loppujen lopuksi arvoitus.

Tainion on muutettava ainakin hieman pelaavaa kokoonpanoa, sillä Joona Tapani on loukkaantuneena ja Jacob Bushue kärsii pelikieltoa. TPS:llä taas Oskari Jakonen loukkaantui viime viikonlopun AC Oulu pelissä ja miehen kausi on valitettavasti paketissa. On hieman hämärän peitossa, miten Pikkarainen haluaa miehistönsä rasitusta jakaa jäljellä olevissa otteluissa. Tuskinpa ainakaan Hakaa vastaan kentälle tulee missään tapauksessa heikkoa kokoonpanoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Haka on ollut kahdessa aikaisemmassa kauden kohtaamisessa parempi ja ilman motivaatiotakin se on varmasti suosikki. Vetomielessä tämänkaltaisessa ottelussa maistuu kaikkein parhaiten veto sen puolesta, että verkko heiluu molemmissa päissä. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – Kyllä kertoimella 1,64.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO