HJK juhli ennätysyleisön edessä – tuplamestaruus sinetöityi huimavireisen hyökkääjän hattutempulla

© Kuva: Pekka Mäntylä
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

HJK on Naisten Liigan mestari vuosimallia 2019. Klubi palasi mestariksi 14 vuoden tauon jälkeen, ja pelasi melkoisen täysosumakauden. Jo kesäkuussa HJK juhli Suomen Cupin voittoa, ja liigamestaruus varmistui kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä. Juhlat käynnistyivät, kun HJK kaatoi Telia 5G Areenalla KuPS:n maalein 3-0.

HJK:n mestaruuden loppusuoralla esiin on noussut ennen kaikkea 19-vuotias Jutta Rantala. Rantala teki lauantaina kaikki joukkueensa maalit, ja on heiluttanut verkkoja yläloppusarjan kolmessa ottelussa yhteensä seitsemän kertaa.

Ottelussa HJK-KuPS tehtiin myös Naisten liigan uusi yleisöennätys. Ottelua seurasi paikan päällä 1 630 katsojaa.

Hopeaa Naisten liigassa voittaa tällä kaudella Honka. Pronssimitaleista taistelevat edelleen Åland United, TiPS ja KuPS.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!