Huuhkajien tulevan vastustajan valmentaja erosi – hatkat ottanut Prosinecki ei usko enää Bosnian EM-kisapaikkaan

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kun Huuhkajat kohtasi torstaina EM-karsinnoissa Kreikan, oli se vieraiden ensimmäinen ottelu uuden valmentajan John Van’t Schipin alaisuudessa. Sama kuvio toistuu Suomelle jälleen lokakuussa, kun Huuhkajat vierailee Bosnia ja Hertsegovinassa. Bosnia ja Hertsegovinan päävalmentaja Robert Prosinecki nimittäin erosi maan maajoukkueen hävittyä sunnuntaina Armenialle maalein 2-4 (lue lisää).

– Olen puhunut kaikkien kanssa, ja keskustelujen tulos on, että olen eronnut, Prosinecki totesi maan jalkapalloliiton kotisivuilla The Starin mukaan.

– Kun aloitin, olin luottavainen sen suhteen, että selviydymme EM-kisoihin, mutta epäonnistuimme. Seuraajallani tulee olemaan tarpeeksi aikaa valmistaa joukkue Nations Leaguen pudotuspeleihin.

– Olin hyvin optimistinen. Minusta Bosnia on yhä erittäin hyvä joukkue, mutta jokin ei selkeästi natsannut. Näyttää siltä, etten onnistunut motivoimaan joukkuetta, 50-vuotias entinen Kroatian maajoukkuepelaaja jatkoi.

Kun Bosnia ja Hertsegovinalla on EM-karsintoja enää neljä peliä jäljellä, on se lohkon neljäntenä ainakin viisi pistettä Suomen takana. Huuhkajien etumatka voi vielä kasvaa sunnuntain Italia-ottelun jälkeen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!