Veikkausliiga
Ilves – FC Honka
Sunnuntai 15.09. klo 18:30

Veikkausliigan mestaruussarjan ensitahdit tanssataan sunnuntaina. Ilves saa Tammelan stadionille vieraita Espoosta, kun FC Honka saapuu kylään. Mestaruussarja alkaa kahden kerroksen ryhmityksellä: FC Inter, KuPS ja Ilves ovat kahden pisteen sisällä kärjessä. HJK, FC Honka ja MIFK ovat muutaman pisteen perässä ja keskenään joukkueet mahtuvat kolmen pisteen hahloon. Tämä voi vaikuttaa heti ensimmäisten otteluiden taktiikoihin.

Ilves ei ole tuloksellisesti loistanut aivan alkukauden malliin. Esitykset eivät sinällään ole olleet huonoja, mutta jos alkukaudesta pallo pomppi Jarkko Wissin suojateille, niin nyt on varianssi astunut kehiin ja tasaisista peleistä on tullut niukkoja tappioita. Ilvekseltä on tällä hetkellä poissa Janne Saksela, Emile Paul Tendeng ja Naatan Skyttä. Ilvekselle loppukauden sarjaohjelma on suosiollinen – kaksi viimeistä ottelua ovat MIFK:iä ja HJK:ta vastaan ja näillä joukkueilla saattaa olla siinä vaiheessa jo motivaatio vähissä. Hongalta voi motivaatiota löytyä sunnuntaina jopa liikaa.

Useamman pisteen takamatka tarkoittaa nimittäin sitä, että Vesa Vasaran joukkiolla olisi pakkovoiton paikka – tasapeleillä ei välttämättä tee tässä tilanteessa mitään. Jos Honka lähtee hyökkäämään voimakkaasti, se saattaa sataa Ilveksen laariin, sillä isännät pystyvät todella napakoihin nousuihin ja vastahyökkäyksiin. Hongalta ringistä puuttuvat Mac Kandji, Duarte Tammilehto, Elmo Heinonen sekä Rasmus Leislahti.

Lyö vetoa ottelusta:

Alussa ottelussa saatetaan tunnustella, mutta uskoisin ainakin Hongan tulevan kovaa matsiin. Tämä antaa paikkoja myös Ilvekselle, enkä allekirjoita markkinoiden fiilistä underimatsista. Itse lähden yrittämään runsasmaalisuutta: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,26.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO