Japanilaislegenda hämmentää somessa – pyysi ensin apua Man Unitedilta, nyt vuorossa AC Milan

© Kuva: Getty Images

Japanin kaikkien aikojen jalkapalloilijoihin lukeutuva Keisuke Honda on valinnut erilaisen tavan etsiä uutta seuraa.

Honda, 33, on ollut vailla joukkuetta jätettyään toukokuussa australialaisen Melbourne Victoryn, mutta pelihaluja hänellä riittäisi yhä.

Viime perjantaina hän välitti sosiaalisen median avulla viestin Manchester Unitedille ja pyysi mahdollisuutta päästä pelaamaan.

– Tehkää minulle tarjous. En tarvitse rahaa, mutta minun täytyy pelata mahtavan joukkueen ja mahtavien pelikaverien kanssa, kirjoitti Honda Twitterissä ja merkitsi julkaisuun Manchester Unitedin englannin- ja japaninkieliset tilit.

Nyt Honda yrittää samaa taktiikkaa entisen seuransa AC Milanin kanssa.

– Olen aina halunnut auttaa teitä. Soittakaa minulle, kun tarvitsette minua! kirjoitti Honda maanantaina Twitterissä ja merkitsi Milanin julkaisuunsa.

Hän edusti AC Milania vuosina 2014-2017 ja voitti seurassa kertaalleen Italian supercupin. Hän on urallaan edustanut myös japanilaista Nagoya Grampusia, hollantilaista VVV-Venloa, venäläistä TsSKA Moskovaa ja meksikolaista Pachucaa.

Honda on Japanin A-maajoukkueessa kahdeksanneksi eniten otteluita pelannut (98) ja neljänneksi eniten maaleja tehnyt (37) pelaaja.