Legendahyökkääjä pyysi Cristiano Ronaldoa jättämään maaliennätyksensä rauhaan – portugalilaistähti teki kahteen peliin viisi osumaa

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo oli tiistaina hurjalla pelipäällä kipparoidessaan Portugalia EM-karsintaottelussa Liettuaa vastaan.

Ronaldo, 34, teki neljä maalia Portugalin voittaessa 5-1. Hänestä tuli samalla kaikkien aikojen maalintekijä EM-karsinnoissa, joissa hänellä on nyt osumia kasassa yhteensä 25 kappaletta.

Ennätystä piti vielä tiistaihin asti hallussa Irlannin entinen maalitykki Robbie Keane 23 osumallaan.

Keane vitsaili viime viikolla, että Ronaldon tulisi jättää hänen ennätyksensä rauhaan, koska portugalilaisella on niin monta ennätystä jo valmiiksi. Viikonloppuna Ronaldo saavutti Keanea jo yhdellä maalilla ottelussa Serbiaa vastaan.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Tiistain ilotulituksen myötä Ronaldo on nyt tehnyt urallaan 54 hattutemppua ja onnistunut maalinteossa 40 eri maata vastaan. Kyseessä oli kymmenes kerta, kun hän tekee yhdessä ottelussa neljä maalia.

Ronaldon edellä tehdyissä maajoukkuemaaleissa on enää Iranin Ali Daei 109 maalillaan. Ronaldolla on kasassa 93 maalia.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Portugalin maajoukkueen päävalmentajan Fernando Santosin mielestä tiistain esitys kertoi siitä, että Ronaldolle ei löydy haastajaa tältä planeetalta.

– Tämä on selkeä todiste siitä, että hän on maailman paras pelaaja, kommentoi Santos Goalin mukaan.

– Maailmassa ei ole ainuttakaan stadionia, jossa hänelle ei taputeta. Hän on maailman paras.

 

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!