Valioliiga
Liverpool – Newcastle
Lauantai 14.09. klo 14:30

Valioliigafanit huokaisevat helpotuksesta, kun nälkävuoden pituinen maaottelutauko on ohi ja taas päästään normaaleihin viikonloppurutiineihin. Valioliigalauantaissa on monia mielenkiintoisia otteluita: otamme ensimmäisen noston jo varhaiseen iltapäiväotteluun, jossa sarjaa puhtaalla pelillä johtava Liverpool isännöi Newcastlea.

Liverpool on tähän asti ollut todella hyvä – ainoastaan Southampton -matsi jätti toivomisen varaa, vaikka siitäkin kairattiin voitto. Liverpoolin pelaajille ei tullut maajoukkuetauolla loukkaantumisia – joukkueen vahvuudesta puuttuvat edelleen Alisson, Nathaniel Clyne ja Naby Keita. Jürgen Klopp saattaakin heittää kehiin saman avauksen kuin kaksi viikkoa sitten Burnleytä vastaan. Varsinkin kotona Pool on ollut aivan murhaava, eikä helppoa tule olemaan Steve Brucen Newcastlellakaan lauantaina.

Vierailla on edelleen sivussa useita avauksen miehiä – Bruce joutuu ainakin hieman sekoittamaan pakkaa, sillä Sean Longstaff puuttuu viime ottelun avauksen pelaajista. Hyökkäyksessä Joelinton lienee yksinäinen kärki, joka yrittää viimeistellä vastahyökkäyksistä. Varsinkin tässä ottelussa joukkueen taktiikan odottaisi olevan inhorealistisen puolustusvoittoinen – bussi lienee parkkeerattu alusta asti alakertaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden välinen tasoero on julma, eikä vieraille voi luvata ottelusta paljoa. Otan vetosuosituksena sen, että Liverpool johtaa ottelua jo puolen tunnin jälkeen. Paine tulee olemaan niin kovaa, että pidän tätä ihan todennäköisenä skenaariona. Vetosuositus on Tulos 30 minuutin jälkeen: Liverpool kertoimella 1,97.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO