Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky debytoi keskiviikkona Mestarien liigassa, kun hän vartioi saksalaisen Bayer Leverkusenin maalia lohkovaiheen avausottelussa venäläistä Lokomotiv Moskovaa vastaan.

Hradeckyn, 29, debyytti olisi voinut sujua paremminkin, sillä Leverkusen hävisi kotonaan 1-2.

Lokomotiv siirtyi johtoon 16. minuutilla, kun Leverkusen toilaili omalla kenttäpuoliskollaan rajaheitossa. Lopulta pallo tuli João Máriolle, joka jatkoi sen saksalaisten linjan selustaan Grzegorz Krychowiakille. Puolalaispeluri pääsi nokikkain Hradeckyn kanssa ja laukoi pelivälineen suomalaisvahdin ohi takakulmaan.

Leverkusen tuli kymmenisen minuuttia myöhemmin tasoihin, kun Charles Aránguizin laukaus lähietäisyydeltä kimposi Lokomotivin topparin Benedikt Höwedesin kautta vieraiden omaan maaliin.

Hradeckyn ilta sai 36. minuutilla synkän käänteen. Hän yritti syöttää pallon omalle pelaajalleen, mutta syöttikin kuulan vahingossa suoraan Lokomotivin Dmitri Barinoville, joka kiitti suomalaistorjujaa lahjasta ja laukoi pallon tyhjään maaliin.

Leverkusen hallitsi palloa selkeästi enemmän, mutta se ei saanut rakennettua riittävän laadukkaita tekopaikkoja.

Lokomotiv on tuloksen myötä alkulohko D:n kärkipaikalla, sillä lohkon toiset joukkueet Atlético Madrid ja Juventus pelasivat keskenään tasapelin.

TÄMÄN LINKIN TAKAA LÖYDÄT KAIKEN OLENNAISEN MESTARIEN LIIGASTA – OTTELUT, UUTISET, TULOKSET, LOHKOTILANTEET

Mestarien liiga keskiviikkona 18. syyskuuta

Kello 19.55

Club Brügge-Galatasaray 0-0

Olympiakos-Tottenham 2-2

Kello 22.00

Atlético Madrid-Juventus 2-2

Bayern München-Belgradin Punainen tähti 3-0

Dinamo Zagreb-Atalanta 4-0

Bayer Leverkusen-Lokomotiv Moskova 1-2

PSG-Real Madrid 3-0

Šah’tar Donetsk-Manchester City 0-3