© Kuva: Getty Images

Manchester United – Astana: Ole Gunnar kierrättää

Eurooppa-Liiga
Manchester United – Astana
Torstai 19.09. klo 22:00

Manchester United aloittaa euro-urakkansa torstaina. Eurooppa-Liiga ei varmasti ole sitä, mitä seura tai fanit halusivat, mutta Unitedin kammottava viime kauden loppu merkitsi sen jäämistä ulos Mestarien Liigaan oikeuttavilta paikoilta. Vastaansa United saa avausottelussa Kazakstanin hallitsevan mestarin, Astanan. Matka Euroopan ja Aasian rajamailta Old Traffordille on varmasti joukkueelle todella merkityksellinen.

Eurooppa-Liiga voi olla Ole Gunnar Solskjaerille hieman pakkopullaa ja odotettavissa on joukkueen rotaatiota näihin otteluihin. Nuorta voimaa pääsekin varmasti kentälle, sillä loukkaantuneina ovat ainakin Daniel James, Paul Pogba, Luke Shaw sekä Anthony Martial. Solskjaer onkin jo vahvistanut että kentällä nähdään mm. Mason Greenwood, Fred ja Axel Tuanzebe. Maalissa aloittaa Sergio Romero. Kaikesta huolimatta kentälle kirmaava kokoonpano on merkittävästi vieraita vahvempi.

Astana on voittanut viisi viimeistä maansa mestaruutta. Tällä hetkellä joukkue on Kazakstanin pääsarjassa kolmantena. Tosin se on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin kärkikaksikko Tobol ja Kairat. Odotettavissa on, että vieraat tulevat tähän otteluun erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla. Ei Astana mikään turhake ole, sillä se pudotti viimeisellä UEL-karsintakierroksella valkovenäläisen BATEn.

Lyö vetoa ottelusta:

United on siis suosikki ja Astana yrittää parhaansa pitääkseen isännät kurissa. Vieraiden maaliodottama on suhteellisen alhainen ja pikkuyritykseni tähän otteluun on Kotijoukkue voittaa ottelun päästämättä maaleja – KYLLÄ kertoimella 1,93.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.