Napolin hieno nousu Juventusta vastaan ei riittänyt – Ancelotti: ”Hukkasimme mahdollisuuden”

© Kuva: Getty Images

Juventus voitti lauantaina Napolin kotonaan 4-3 Italian Serie A:ssa tapahtumarikkaan ottelun jälkeen.

Kotijoukkue johti ottelua noin tunnin kohdalla jo kolmella maalilla, mutta Napoli taisteli vielä rinnalle. Ratkaisu nähtiin pelin 92. minuutilla, kun Napolin toppari Kalidou Koulibaly ohjasi epäonnekseen pallon omaan maaliinsa Juventuksen vapaapotkusta. (Lue ottelusta lisää)

Juventuksen apuvalmentaja Giovanni Martusciello oli tyytyväinen torinolaisten taistelutahtoon, mutta hän myönsi virheitä tapahtuneen.

– Fyysinen tasomme laski tunnin kohdalla, ja se on vaikeaa, kun vastassa on Napolin kaltainen joukkue, joka syöttelee niin hyvin. Me myös herpaannuimme. Meidän olisi pitänyt ottaa tilanteesta enemmän irti, kun johdimme 3-0, kommentoi Martusciello Sky Sport Italialle.

– Maaleja voi päästää, mutta ei kolmea 16 minuutissa. Ehkä me olimme tyytyväisiä 3-0-tilanteessa ja annoimme Napolin iskeä takaisin.

– Tuon tasoisia pelaajia vastaan tulee päästämään maaleja, kun tekee sijoittumisessa virheitä ja sitten reagoi. Haluan keskittyä ensimmäisen tunnin todella positiiviseen suoritukseen, mutta ilmassa oli hieman pelkoa, kun he tulivat peliin takaisin mukaan.

– Olen ollut täällä noin kuukauden. Jo kesän harjoituspeleissä olin ihmeissäni siitä, miten tämä joukkue ei anna periksi. He antoivat kaikkensa ja jatkoivat ansaitakseen jotain tästä pelistä, ja se on merkittävä piirre.

Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli pettynyt, vaikka vieraat kävivätkin lähellä suurta yllätystä.

– Tämä ei ollut positiivinen testi, sillä pelasimme tunnin huonosti. Peli vaikutti olleen ohi, mutta me palasimme ruotuun. Se olisi voinut päättyä 3-3 tai 4-3, mutta se ei olisi muuttanut sitä faktaa, että suorituksemme oli riittämätön.

Napolin puolustus oli koetuksella myös Serie A:n avauskierroksella, jolla se voitti Fiorentinan 4-3.

– Puolustuksen ongelmat eivät ole yksilöllisiä tai teknisiä. Me päästimme kahdella kierroksella seitsemän maalia, koska koko joukkue ei uhraudu tarpeeksi auttamaan.

– Juventuksella on niin paljon luonnetta ja laatua. Me tiedämme, että he nostavat aina tasoaan kauden tärkeillä hetkillä. Me voimme kilpailla [Juventusta vastaan], mutta me hukkasimme tänään mahdollisuuden, erityisesti siksi, että aloitimme pelaamisen vasta tunnin kohdalla. Se on todella iso pettymys.

– Olisin ollut pettynyt, vaikka se olisi päättynyt 3-3, koska suorituksemme oli yhä sama.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.