Pekka Lagerblomin peliura päättyy – onko edessä muotimaailma?

© Kuva: Juha Tamminen
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Maita ja mantuja jalkapalloilijana kiertänyt Pekka Lagerblom päättää aktiiviuransa tämän kauden jälkeen. FC Lahden sivustolta voit lukea pitkän kronikoinnin, ja konkarin mietteitä.

Mitä tapahtuu pelien päätyttyä, se on vielä avoinna. Helposti arvattava vaihtoehto on jatkaminen valmennuksen parissa. Vähemmän tunnettua on puolestaan Lagerblomin mieltymys muotimaailmaan.

– Huomasin Saksan vuosina, että minua alkoi kiinnostamaan tyylilliset asiat ja miten tuot itseäsi esille. Siellä olit kuitenkin niin paljon enemmän tapetilla kuin täällä.

Pelikenttien kuluttamisen ohella keskikenttäpelaaja on käynyt Helsinki Design Schoolin.

– Siellä oppi paljon. En ollut koskaan ollut mikään erityisen hyvä piirtäjä, mutta koulun aikana aloin piirtelemään ja skitsailemaan. Teen sitä edelleen ja se on myös terapeuttinen keino itselle. On kiva ottaa kynä käteen ja antaa mielen viedä.

– Pyrin keräämään ideoita ja tietoja, minkälaista materiaalia käytetään. Ekofriendly-vaatetus on mielestäni hyvä asia, mihin itsekin haluaisi ehkä suuntautua.

Kolmaskin suunta on mahdollinen; myös urheilujournalismin opinnot ovat käynnissä.

– Meillä oli Kölnissä Skyn reportteri seuran mediapäällikkönä. Hänen kautta näin sitä lähempää. Vuosi vuodelta se tuntui kiinnostavammalta. Kun tänne palasi niin palaset loksahtivat paikoilleen ja tuli mahdollisuus työn ohella opiskeluun.

Eikä tässäkään vielä kaikki. Lagerblomia kiinnostaa edellä mainittujen lisäksi psykologia.

– Eri aloilla toimii paljon huippuosaajia ja esimerkkejä myös meille urheilijoille sekä muillekin. Esimerkiksi miten voisimme kanavoida ja hyödyntää omia henkisiä ominaisuuksiamme paremmin päivittäin ja saada itsestämme enemmän irti arjen haasteissa, Lagerblom sanoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!