Sirkus Huuhkajien karsintalohkossa jatkuu – Bosnia jatkaa sittenkin tutussa komennossa

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Huuhkajien karsintalohkossa nähdään runsaasti nopeita käänteitä. Suomi ja Suomen fanit saivat sunnuntaina alkuillasta iloisia uutisia, kun Armenia yllätti kotikentällään Bosnia ja Hertsegovinan maalein 4-2. Tulos teki hyvää Suomen EM-kisatoiveille, ja tappion seurauksena Robert Prosinecki kertoi heti pelin jälkeen lehdistölle eroavansa toimestaan.

Kului kaksi päivää, pöly laskeutui ja asiassa nähtiinkin täyskäännös. Tiistai-iltana Bosnia ja Hertsegovinan jalkapalloliitto nimittäin tiedotti Prosineckin jatkavan valmentajana sittenkin.

– Ottaen huomioon objektiivisen tilanteen, todelliset olosuhteet ja laadulliset argumentit päätimme, että palloliiton johtokunta antaa täyten tukensa Robert Prosineckille EM2020-karsintojen loppuun, aivan kuten sopimuksessa on määritelty, jalkapalloliiton tiedotteessa todettiin Goalin mukaan.

– Valmentajan vaihtamisella tässä vaiheessa ei olisi varmuudella positiivista vaikutusta mahdollisuutemme selviytyä kisoihin ovat edelleen realistiset ja saavutettavissa olevat.

Bosnia ja Hertsegovina isännöi seuraavassa ottelussaan juuri Suomea. Lisäksi se kohtaa vieraskentällä Kreikan. Bosnia on Suomea viisi pistettä jäljessä, joten käytännössä sen pitää voittaa kenties kaikki viimeiset neljä peliään kisoihin päästäkseen, ja toivoa samalla Suomen menettävän pisteitä joko Armenialle, Liechtensteinille tai Kreikalle.

Prosinecki aloitti Bosnia ja Hertsegovinan valmentajana tammikuussa 2018. Työ luisti erinomaisesti Nations Leaguessa, mutta EM-karsinnoissa Bosnia ja Hertsegovina on hävinnyt kaikki kolme vierasotteluaan. Kolmesta kotipelistä pisteitä on kertynyt seitsemän.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!