SJK:n kapteenille jatkosopimus – ”Uskon, että tulen pelaamaan täällä viimeiset otteluni”

© Kuva: Juha Tamminen
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Seinäjoen Jalkapallokerhon kapteeni ja keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen. SJK ei kerro tiedotteessaan sopimuksen pituutta.

Hetemaj, 31, on edustanut SJK:ta kaudesta 2015 alkaen. Hän on pelannut seurassa 143 ottelua ja saavuttanut kertaalleen Veikkausliigan ja Suomen Cupin mestaruuden. Aiemmin urallaan Hetemaj on pelannut ammattilaisena Suomen lisäksi myös Kreikassa ja Italiassa.

– Olen ollut täällä jo pitkään ja tänä aikana tämä seura on tullut minulle koko ajan läheisemmäksi. Tuntuu, että tämä on jo niin paljon mun koko identiteettiä, Seinäjoki ja SJK. Kaikki se mikä on tässä ympärillä. Mulla on hyvä olla täällä, perheelläni on hyvä olla täällä ja minulla on kaksi poikaa syntynyt Seinäjoella. En olisi ikinä uskonut, että tästä tulee minulle näin rakas kuin tämä minulle on. Ja pikkuhiljaa on tässä vuosien aikana sitten tullut sellainen olo, että olisi kiva pelata täällä koko loppu-ura, kertoo Hetemaj SJK:n tiedotteessa.

– Ja nyt se sitten näyttää siltä. Uskon ainakin itse, että tulen pelaamaan täällä viimeiset otteluni, ainakin pääsarjassa. Ja olen todella iloinen siitä. Mulle tämä oli oikeastaan täysin selvä juttu, kun tänä aikana täällä olen kieltäytynyt kaikista muista tarjouksista.

SJK:n päävalmentaja Brian Page on tyytyväinen kapteenin jatkamisesta seurassa.

– Se, että pelaaja tuolla kokemuksella ja laatutasolla saadaan jatkamaan uraansa täällä, on mielestäni valtavan iso juttu. Tämä mielestäni osoittaa sen, että haluamme rakentaa täällä asiat takaisin johonkin erityiseen. Hetemaj on ehdottomasti suuri osa sitä.

– Itselleni valmentajana, on myös todella iso asia saada hänen tasoinen pelaaja pidettyä joukkueessa. Se on iso asia joukkueen lisäksi myös koko seuralle.

– Muistan kun tulin seuraan, ajattelin heti Hetemaj’n nähdessäni, että tämä kaveri todella osaa pelata. Hän on johtaja, oikealla tavalla kentällä aggressiivinen ja sinut pallon kanssa. Hänen kanssaan työskentely on ollut nautinto. Hän on silkkaa laatua niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Toivon, että yhteistyömme jatkuu mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!