Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue jatkoi maajoukkueidemme laajalla rintamalla esittämää vahvaa syyskuuta, kun se kukisti Kauniaisissa pelatussa harjoitusottelussa Slovakian maalein 2-1. Näin Suomi sai revanssinsa, sillä Slovakia oli perjantaina Sauvossa pelatussa ensimmäisessä kohtaamisessa parempi maalein 1-0.

Minihuuhkajien avausmaalin viimeisteli 19. peliminuutilla HIFK:n Kevin Larsson. Slovakian maalivahti haparoi torjunnassaan ja Larsson siirsi paluupallon kylmänviileästi verkkoon.

Toisella puoliajalla Suomi tuplasi johtonsa. SJK:n Jeremiah Streng sai hyvän poikittaissyötön ja sijoitti pallon alanurkkaan. Peliä oli pelattu tuolloin 52 minuuttia.

Slovakian kavennus syntyi 73. minuutilla. Patrik Myslovic ampui matalan kudin pelaajaruuhkan takaa, ja vaikka maalivahti Julius Schmid saikin käsiään hieman väliin, ei hän kyennyt maalin syntyä estämään.

Huuhkajat

@Huuhkajat
U19-pojat 2-1 (1-0) -voittoon Slovakiasta Kauniaisissa. Suomen maalit Kevin Larsson ja Jeremiah Streng. #Minihuuhkajat

Alle 19-vuotiaiden maajoukkue pelaa lokakuussa jälleen kaksi harjoitusottelua, Islantia ja Ruotsia vastaan. Molemmat pelit pelataan Valkeakoskella. Marraskuussa Tanskassa pelattavassa EM-karsintaturnauksessa Suomi saa vastaansa isäntämaan lisäksi Ranskan ja Färsaaret.