Serie A
Torino – AC Milan
Torstai 26.09. klo 22:00

Serie A:ssakin viikkokierros jatkuu vielä torstaina ja vastakkain ovat keskikastia miehittävät Torino ja AC Milan. Kummatkin ovat tahkonneet tähänastisista otteluistaan kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Varsinkaan korkealle kurkottavalle Milanille tämä ei ole kummoinen kauden aloitus – parempaan olisi pystyttävä.

Torinolla on vaikea kausi menossa, sillä kotitappio sarjanousija Leccelle ja vierastappio kauden huonosti aloittaneelle Sampdorialle ovat tahrineet joukkueen kilpeä pahasti. Sitä ennen Il Toro jäi rannalle Eurooppa-Liigan lohkovaiheesta, joten kokonaisuudessaan syksy ei ole ollut hyvää aikaa. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei Torino kuulu peruslaadultaan sarjan parhaimmistoon – itse asiassa keskikasti on se, mihin Walter Mazzarrin joukkuetta on rankkailtu ennen kauden alkua.

AC Milanilla on takana vaatimaton tulos derbymatsista Inter Milania vastaan – turpaan tuli selityksittä kotona 0-2. Joukkueen esitykset eivät ole mitenkään hurmanneet ja etenkin maalinteko on tuottanut tuskaa. Kaksi maalia neljässä ottelussa on tämän tason porukalle kehno suoritus. Positiivisena seikkana voi kuitenkin mainita, että Marco Giampaolo on onnistunut organisoimaan joukkueensa puolustuksen aivan hyvään kuosiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Torinolla on huono jakso menossa ja Milan ei ole ollut ylöspäin kovinkaan vaarallinen. Viisarit näyttävät, ettei tässä ottelussa juhlita maaleilla. Vetosuosituskin on vähämaalisuuteen viittaava: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,71.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO