Urheilujohtajan vaihdos muutti maalivahdin suunnitelmat: ”Halusin jäädä PSG:hen”

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kun PSG hyvästeli viime kesäkuussa kahden palvelusvuoden jälkeen urheilujohtajansa Antero Henriquen ja korvasi tämän tehtävää jo vuosina 2011-2013 hoitaneella Leonardolla, muuttui monen pelaajan tilanne merkittävästi. Pelaajat, joiden varaan Henrique laski, eivät välttämättä enää olleetkaan uuden urheilujohtajan suosiossa.

Yksi tällaisista pelaajista on saksalaismaalivahti Kevin Trapp, joka siirtyi Paris Saint-Germainiin Eintracht Frankfurtista kesällä 2015. Trapp oli kahden kauden ajan PSG:n ykkösvahti, mutta sitten vastuu väheni. Viime kauden hän vietti lainalla vanhassa tutussa Eintrachtissa ja elokuun alussa siirto muutettiin pysyväksi siirroksi.

29-vuotias Trapp kertoi kuitenkin Canal Football Clubin haastattelussa, että olisi mieluiten jäänyt edelleen Pariisiin. Näin olisi luultavasti käynytkin, ellei Henrique olisi saanut lähtöpasseja.

– Pettynyt ei ehkä ole oikea sana. PSG on seura, jolla on suuret tavoitteet ja joka on kunnianhimoinen, kuten minäkin, Trapp totesi Transfermarktin mukaan.

– Se on seura, jossa näin, miten voin saavuttaa tavoitteeni. Nyt olen kasvavassa seurassa, jonka tunnen jo entuudestaan todella hyvin.

Kaiserslauternin kasvatti Trapp torjui Eintrachtissa jo kaudella 2012-2015, ja palasi nyt takaisin tuttuihin ympyröihin. Trappin poissa ollessa torjuntavastuuta Eintrachtissa kantoi suomalainen Lukas Hradecky. Trapp itse oli kuitenkin vielä viime keväänä luottavainen sen suhteen, että hän palaisi lainapestinsä jälkeen takaisin Pariisiin.

– Oli selvää, että tulisin takaisin. Harjoituskauden alussa valmentaja (Thomas Tuchel) kertoi minulle, että kilpailisin peliajasta Alphonse Areolan kanssa. Treenikauden päätteeksi katsoisimme, kumpi meistä pelaa, Trapp kertoi.

Kaikki kuitenkin muuttui Leonardon tultua puikkoihin.

– Tiesin, että seuralla oli uusia ajatuksia ja että se etsi uutta maalivahtia. Tilanne oli minulle melko selvä. Lopulta päätimme, että olisi parempi, jos lähtisin.

– Kaikki oli aluksi aika epäselvää. Oli olemassa mahdollisuus, että pelaisin. Kilpailutilanteessa Alphonsen kanssa ei ollut mitään uutta, eikä se minua häirinnyt. Halusin jäädä PSG:hen, ja se oli tavoitteeni.

PSG hankki siirtoikkunan viimeisenä päivänä uudeksi maalivahdikseen Keylor Navasin, ja lainasi Areolan toiseen suuntaan Real Madridiin. Ranskalaisjätin maalivahtikolmikon täydentävät Sevillasta lainattu Sergio Rico sekä nuori puolalainen Marcin Bulka.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!