Championship
West Bromwich – Huddersfield
Sunnuntai 22.09. klo 14:00

Jo tavaksi on tullut, että sunnuntain brittifutikset aloittaa Suomen aikaa klo 14 Championship-ottelu. Tällä kertaa aikaisen päivämatsin pääosissa ovat tasaisesti suorittanut West Bromwich ja vetovihjeistä jo hyvinkin tuttu, vapaassa pudotuksessa kärvistelevä Huddersfield, jolla on seitsemän kierroksen jälkeen ainoastaan yksi piste. Joukkueen olisi pysäytettävä syöksykierteensä hetimiten, mutta onnistuuko se kovaa WBA:ta vastaan vieraissa?

WBA ei ole vielä joutunut tappiota maistamaan, mutta seitsemästä ottelusta on tullut peräti neljä tasapeliä. Slaven Bilicin seuraava tavoite onkin kääntää tasaiset ottelut voitoiksi. WBA:lla on edelleen Kieran Gibbs ja Conor Townsend loukkaantuneina, joten ei olisi mikään ihme, jos Bilic nimeäisi avaukseen saman porukan, joka haki Fulhamilta vierastasurin viime viikonloppuna.

Uusi manageri Danny Cowley ei onnistanut ainakaan heti kääntämään Huddersfieldin kurssia. Joukkue on surkeasti jaetulla jumbosijalla Stoken kanssa ja pelaajien itseluottamus on taatusti ottanut osumaa todella pahasti. Viime kauden totaalisesti epäonnistunut Valioliigakausi on jättänyt jälkensä, eikä paattia ole saatu kääntymään millään keinoilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Huddersfield jatkaa vastapelijoukkueena – otan isäntien suoraa voittoa peleihin. Huddersfieldin pitää ensin esittää jotain ja vasta sitten sille voi antaa muunkin roolin kuin vastapelin. Vetosuositus on West Bromwich voittaa ottelun kertoimella 1,69.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO