Kuopion Palloseura on palkannut seuran uudeksi urheilutoimenjohtajaksi Jonne Lindblomin. Lindblomille kyseessä on uusi aluevaltaus, sillä tähän saakka hänet on totuttu tuntemaan yhtenä Suomen nimekkäimmistä pelaaja-agenteista.

Jonne Lindblom

@JonneLindblom
After 10 years as an agent it’s time to fulfill another dream in the football world. I’m proud to have been appointed as Sporting Director of Finnish Veikkausliiga club KuPS #Veikkausliiga

Lindblom on toiminut pelaaja-agenttina kymmenen vuoden ajan, ja on edustanut suomalaispelaajista muun muassa Eero Markkasta, Petteri Forsellia, Paulus Arajuurta ja KuPS:n kapteeni Petteri Pennasta. Lindblom on tehnyt viime vuodet töitä World in Motion -agenttifirmalle.

– Toimenkuvanani on joukkueen rakentaminen ja pelaajaliikenne sisään ja ulos niin miesten kuin naisten puolella. Olen mukana myös uuden päävalmentajan valintaprosessissa ja valvon seuran strategian, vision ja arvojen toteutumista päivittäisessä tekemisessä, Lindblom kertoo tehtäväkentästään KuPS:n kotisivuilla.

KuPS on parhaillaan Veikkausliigan kärkipaikalla, kun sarjaa on pelaamatta enää kolme kierrosta. Seuran ensimmäinen mestaruus sitten vuoden 1976 on siten käsien ulottuvilla.

– Peli on kulkenut ja mestaruus on lähellä. Toivottavasti kultaa tulee kauden päätteeksi.

– Joukkueessa on erittäin hyvä runko, muutoksia tulee jonkin verran ensi vuodeksi. KuPS tulee pelaamaan 2020 samantyylistä jalkapalloa kuin tänäkin vuonna: aktiivista, viihdyttävää ja hyökkäävää peliä, Lindblom jatkaa.