AC Milan painoi paniikkinappulaa: uudelle valmentajalle pikapotkut – fanit pettyivät rankasti huhuihin seuraajasta

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Italian Serie A:n AC Milan on antanut potkut päävalmentajalleen Marco Giampaololle.

Giampaolo, 52, nimitettiin pestiin vasta kesäkuussa ja hän ehti johdattaa Milanin vain seitsemään otteluun.

Rossoneri voitti kuitenkin noista peleistä vain kolme ja hävisi muut. Voitoista kaksi tuli sarjanousijoita vastaan, ja italialaisluotsin viimeiseksi otteluksi jäi viime lauantain 2-1-voitto Genoasta, joka on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella. Milan sai runsaasti kritiikkiä myös voittaessaan, sillä sen esitykset kielivät yhtenäisen pelitavan puutteesta.

Aiemmin urallaan Giampaolo on valmentanut Sampdoriaa, Empolia, Cremonesea, Bresciaa, Cesenaa, Catania, Sienaa, Cagliaria ja Ascolia.

Italialaismediassa hänen seuraajakseen on povattu Stefano Piolia, joka erosi viime huhtikuussa Fiorentinasta valmennettuaan joukkuetta kesästä 2017 lähtien.

Milanin kannattajat eivät ole ottaneet tyytyväisinä vastaan huhuja Piolin nimityksestä. Aihetunniste #PioliOut (Pioli ulos) nousi Italiassa Twitterin suosituimmaksi puheenaiheeksi jo ennen kuin Milan tiedotti Giampaolon potkuista.

Serie A:ssa nähtiin yhdet valmentajapotkut myös maanantaina, kun jumbojoukkue Sampdoria antoi kenkää Eusebio Di Francescolle, joka aloitti Giampaolon tavoin uudessa pestissään vasta kesällä.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!