Serie A
AC Milan – SPAL
Torstai 31.10. klo 22:00

Torstaina pelataan Serie A:n viikkokierroksen osalta vielä yksi ottelu: aivan käsittämättömän kurjan alkukauden pelannut AC Milan ja putoamisvyöhykkeellä tällä hetkellä majaileva SPAL ottavat yhteen. Kyseessä on jälleen yksi ottelu, josta Rossoneri voisi ottaa vapauttavia ja itseluottamusta nostavia pisteitä. Illalla nähdään, pitääkö Milanossa työntää pää velä syvemmälle pensaaseen.

AC Milanin suoritus Romaa vastaan oli hyvin vaatimaton ja lukemat jopa hieman mairittelevat Stefano Piolin joukkiota. Tätä ennen Lecceä vastaan tahkottiin kotitasuri – vieraat tulivat ikävästi tasoihin lisäajan maalilla. Milanolaiset eivät ole vielä voittaneet yhtään ottelua sen jälkeen, kun Pioli vaihdettiin joukkueen ruoriin. Viime aikoina on herännyt keskustelua, oliko Pioli ylipäätään oikea valinta kriisijoukkueen nostajaksi. Kaikesta huolimatta Rossonierin kokoonpanotilanne on hyvä.

SPALin alkukausi ei ole myöskään ollut mitään juhlaa. Näin ollen sijoitus putoamisviivan alapuolella on täysin oikeutettu. Joukkueen puolustus ei ole ollut yhtä vakaa kuin viime kaudella, vaikka viime ottelussa suoritus Napolia vastaan oli suhteellisen tasapainoinen, eikä tasapeli ollut ottelussa mikään huutava vääryys. San Sirolla Leonardo Semplicin lienee pakko luottaa tiukan puolustuspelin ja vastaiskujen voimaan. Vieraissa SPAL on hävinnyt kauden kaikki pelit tekemättä vielä maaliakaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti ottelu on vaikea. Kummankaan joukkueen puolesta ei tee mieli ottaa kantaa. Sen sijaan kevyen suosituksen voi antaa sen puolesta, ettei isäntien ketsuppipullo aukea tässäkään ottelussa suuremmin. Vieraiden maaliodottama on todella alhainen, joten menen vähämaalisuus edellä: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,04.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO