© Kuva: Getty Images

Barcelona – Valladolid: Lepoetu on viimeinen niitti

La Liga
Barcelona – Valladolid
Tiistai 29.10. klo 22:15

Viikonlopusta on tuskin selvitty, kun La Ligassa pelataan taas. Viikonloppuna ottelusiirron takia huilannut Barcelona isännöi sarjan keskivaiheilla taiteilevaa Valladolidia. Katalonialaiset tuntuvat syksyn edetessä saaneen tekemiseensä vakautta ja viikonloppuna pelaamatta jätetty El Clásico suosii epäilemättä isäntiä. Vaan riittääkö tämä pelivalinnan pohjaksi?

Poliittisen liikehdinnän vuoksi viikonlopun huippukamppailu päätettiin siis siirtää, mutta viikolla Barcelonassa uskalletaan pelata tavallinen sarjaottelu tavallista joukkuetta vastaan. Barca on kaikki turnaukset huomioiden kuuden ottelun voittoputkessa. Viime viikon UCL-pelissä Slavia Prahaa vastaan Ernesto Valverden joukkio oli ylöspäin vedossa, mutta johtoasemassa joukkueen suoritus oli pallonmenetysten ja paniikkiratkaisujen sävyttämä. Ousmane Dembele on pelikiellossa, mutta isännillä on heittää kentälle aivan käsittämätön hyökkäyskalusto – varsinkin kun Lionel Messi alkaa vähitellen lähestymään normaalikuntoaan.

Valladolid on näyttänyt tällä kaudella todella tasapainoiselta. Joukkueen puolustus näyttää kivikovalta, mutta se tehdään osaltaan hyökkäystehojen kustannuksella. Sergio Gonzálesin yhdistelmä selvitti viikonloppuna Eibarin suuremmitta vaikeuksitta. Kiihkeässä ottelurytmissä saatetaan pelikunnoltaan rajallisemmat tapaukset jättää suosiolla kokoonpanon ulkopuolelle. Lepoedusta nauttivaa Barcelonaa vastaan voi varsinkin toisesta jaksosta tulla Pucelalle todella pitkä.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden luokkaero on suoran mittainen ja isäntien lepoetu on tähän kokonaisuuteen viimeinen niitti. Otan kantaa Barcelonan menestymisen ja ottelun repeämisen puolesta – vedon onnistuminen vaatii peräti kolmen maalin kotivoiton: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Barcelona -2.5 kertoimella 2,08.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.