Bayern Münchenin päävalmentaja Niko Kovač sanoo, että olisi voinut muotoilla kommenttinsa seuran hyökkääjätähti Thomas Mülleristä paremmin.

Koko uransa Bayernia edustanut Müller, 30, on aloittanut edelliset viisi ottelua penkillä. Ennen joukkueen edellistä sarjapeliä Kovač antoi ymmärtää, että näkee Müllerin tällä hetkellä vain varavaihtoehtona. Müller syötti vastaukseksi Bayernin ainoan maalin 1-2-tappiossa Hoffenheimia vastaan tultuaan kentälle vain hetkeä aiemmin.

– Se oli minun virheeni, kommentoi Kovač.

– Minun olisi pitänyt ilmaista se paremmin, mutta todistin jo olevani väärässä, kun otin hänet vaihdosta sisään.

[readmore from=Müller-Thomas]

– Puhuin Thomasille seuraavana päivänä, ja kaikki oli hyvin.

Pian Hoffenheimia vastaan pelatun ottelun jälkeen Müller sanoi, että on ”liian kunnianhimoinen” vain istumaan penkillä. Huhut hänen mahdollisesta lähdöstä voimistuivat entisestään.

Kovačilta kysyttiin, miten hän aikoo käsitellä Müllerin tyytymättömyyttä tulevina päivinä ja viikkoina.

– Erittäin objektiivisesti, kuului vastaus.

– Olemme puhuneet tästä. Sillä ei ole väliä, kenestä pelaajasta puhutaan. Kyse ei ole Bayernissa vain yhdestä, vaan monesta.

Kovač ei tehnyt lupauksia Müllerin peliajasta.

– Kuka tahansa on tyytymätön, jos ei pääse pelaamaan. Näin se menee muissakin seuroissa.

– Mutta jokaisen Bundesliigan valmentajan on tehtävä sama päätös aina uudestaan ja uudestaan. Voin laittaa kentälle vain 11 pelaajaa.

– Me yritämme aina löytää parhaan mahdollisen ratkaisun siihen hetkeen, ja siinä tulee aina olemaan vaikeuksia. Se on valmentajan kohtalo.