© Kuva: Getty Images

Crystal Palace – Manchester City: Cityn puolustus on haavoittuva

Valioliiga
Crystal Palace – Manchester City
Lauantai 19.10. klo 19:30

Lauantain iltaotteluna Valioliigassa pelataan Roy Hodgsonin inhorealistista jalkapalloa menestyksellä toteuttava Crystal Palace ja Pep Guardiolan yllättävissä vaikeuksissa alkukaudella paininut Manchester City. Joukkueiden välinen piste-ero on vieraiden hyväksi vain kaksi pistettä, mutta tosiasiallinen laatuero on luonnollisesti mailin mittainen. Tämän haasteen kanssa Hodgson lähtee isännöimään joukkueensa kanssa lauantain taistoa.

Crystal Palace haki pisteet West Hamilta ennen taukoa ja tällä kaudella Crystal Palace ei ole sortunut alkukauden tahmailuun. Joukkueella on toki ollut kosolti hyvää onneakin matkassa ja se tasaantunee ajan mittaan. Maaleilla Palace ei mässäile, vaan niitä on keskimäärin syntynyt yksi per ottelu. Kokoonpanotilanne Palacella on hyvä, mutta Hodgson odottelee vielä tietoa Mamadou Sakhon pelikunnosta ennen kick offia.

Manchester City kärsi Wolvesia vastaan kauden toisen tappionsa ja puhtaalla pelillä plaanaava Liverpool karkasi jo kahdeksan pisteen päähän. Hirmuisella materiaalilla operoiva Citizens on kärsinyt Aymeric Laporten loukkaantumisen jälkeen puolustuksen ongelmista ja Watford-murskajaisista huolimatta viimeisessä neljässä valioliigamatsissa on omissa soinut kuusi kertaa. Guardiolan onneksi John Stones, Kevin De Bruyne ja Benjamin Mendy saattavat olla lauantaina jo pelikunnossa.

Lyö vetoa ottelusta:

City on toki hirmuinen suosikki tässä ottelussa, mutta vedoissa tekee mieli yrittää, että myös isännät onnistuvat maalinteossa. Niinpä otan kevyenä vetosuosituksena Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,95.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.