HJK:ssa kolme kautta ihastuttanut japanilaispelaaja Atomu Tanaka tykittää nykyään maaleja Japanin pääsarjassa, J-liigassa. Cerezo Osakaa edustavan Tanakan osuma valittiin hiljattain J-liigan kuukauden maaliksi.

Tanaka, 32, iski komean kaukolaukauksen Urawa Redsiä vastaan 13. syyskuuta pelatussa ottelussa. Osaka voitti ottelun Tanakan 84. syntyneellä osumalla lukemin 2-1. Liiga valitsi maalin syyskuun hienoimmaksi.

Tällä kaudella Tanaka on saanut vaihtelevasti vastuuta Osakassa. Pelejä on kertynyt 15, joissa hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut yhteensä 146 minuuttia. Tanaka on tehnyt sarjassa kaksi maalia, joten mies on viimeistellyt maalin keskimäärin kerran 73 minuutissa, mikä on kelpo lukema.

Tanakan edustama Osaka on tällä hetkellä sarjassa kuudentena, kun sarjaa on jäljellä kuusi ottelua. Piste-eroa kolmantena olevaan Yokohamaan on kuusi pistettä. J-liigan voittaja etenee suoraan AFC-liiton Mestarien liigaan, ja toinen ja kolmas karsivat paikasta lohkovaiheeseen.

Katso Tanakan upea osuma alta olevalta videolta. Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.