Veikkausliigaan kaudelle 2020 nouseva FC Haka tiedottaa kotisivuillaan solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen luottopuolustajansa Jami Kyöstilän kanssa. 23-vuotias oikea laitapuolustaja on kuulunut Hakan ehdottomiin runkomiehiin tämän kauden Ykkösessä, sillä hän on kellottanut joukkueen kolmanneksi suurimmat peliminuutit Anton Popovitsin ja Niklas Fribergin jälkeen. Kyöstilältä on jäänyt väliin vain yksi sarjaottelu kauden aikana.

– Hyvät on fiilikset. Tällaisen kauden jälkeen on hienoa päästä ylemmälle tasolle kokeilemaan kykyjään. Joukkueen ympärillä on todella hyvät tunnelmat, Kyöstilä kommentoi sopimustaan.

Lammilta kotoisin oleva Kyöstilä siirtyi Hakaan FC Hämeenlinnasta keväällä 2015. Sittemmin hänelle on kertynyt otteluita Ykkösessä yhteensä 85. Niissä on syntynyt yksi maali, viime kauden päätöspelissä Jaroa vastaan rankkarista. Maalisyöttöjä Kyöstilälle on tilastoitu tältä kaudelta kuusi.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio pitää Kyöstilää yhtenä kauden suurista onnistujista.

– Hän on moderni, hyökkäävä pakki. Näen Jamissa todella paljon potentiaalia ja kehittymisen varaa, Tainio kehuu.