HS: Huuhkajien Liechtenstein-peliin vapautunee vielä lippuja

© Kuva: Juha Tamminen

Liechtensteinin A-maajoukkue ei ole jalkapallopiireissä mikään varsinainen yleisömagneetti, mutta 15. marraskuuta Liechtenstein pääsee sataprosenttisen varmasti pelaamaan täyden stadionin edessä, ja säätilasta riippumatta kuumissa tunnelmissa. Tuolloin Huuhkajilla on nimittäin mahdollisuus varmistaa Telia 5G Areenalla historiallinen EM-kisapaikka.

Suomen seuraava karsintapeli on ollut loppuunvarattu jo pitkään, mutta otteluun on tulossa vielä lippuja myyntiin. Nämä vapautuvat pääosin vieraskannattajien lippukiintiöstä.

– Varauksesta vapautuu jonkin verran lippuja, parhaimmillaan puhutaan sadoista lipuista, Palloliiton tiedottaja Mikael Erävuori kertoi Helsingin Sanomille (HS:n koko juttu on luettavissa täältä).

– Eniten vapautuu Liechtensteinin kannattajille varatuista lipuista, joita on noin 400–500 varattu. Liput tulevat myyntiin kuun vaihteen tienoilla, kun saadaan lopullinen ilmoitus fanien määrästä. Yleensä pari viikkoa ennen ottelua on tapana ilmoittaa fanien määrä.

Telia 5G Areenan katsomokapasiteetti on 10 770 katsojaa. Tulijoita ratkaisuotteluun olisi luonnollisesti huomattavan paljon enemmänkin, joten muitakin ratkaisuja fanien hyväksi pohditaan. Yksi vaihtoehto voisi olla iso screeni pelin seuraamiseksi.

– Marraskuun puolivälissä ilmasto-olosuhteet voivat asettaa rajoituksia tai vähintään kysymysmerkkejä, mutta se on vaihtoehto, joka tutkitaan tarkkaan, Erävuori toteaa.