Huhut toteutuivat – HJK vahvistuu valmentaja Koskelan entisellä suojatilla

© Kuva: Juha Tamminen

Kuten jo viime viikolla huhuiltiin, siirtyy keskikenttäpelaaja Lucas Lingman Rovaniemen Palloseurasta takaisin vanhaan seuransa HJK:hon. 21-vuotias Lingman vietti kaksi edellistä kautta RoPS:ssa isossa roolissa, HJK:n nykyisen valmentajan Toni Koskelan ohjeistuksessa.

Nyt hän teki HJK:n kanssa 2+1 -vuotisen sopimuksen. RoPS saa Lingmanista siirtokorvauksen, joka on eri mediatietojen mukaan suomalaisittain varsin muhkea, vähintään 100 000 euroa.

– Lucas on erittäin laadukas, nuori HJK-taustan omaava pelaaja. Hän tuo joukkueeseen paljon pallollista osaamista ja pystyy pelaamaan keskikentän eri rooleja, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula toteaa seuran tiedotteessa.

Lingman pelasi juniorina sekä Hongassa että HJK:ssa, ja hän on käynyt läpi Suomen juniorimaajoukkueet. Nykyisin Lingman kuuluu Pikkuhuuhkajien vakiopelaajiin. Veikkausliigassa hän debytoi elokuussa 2015.

– Todella kiva palata takaisin Klubiin. Pöydälläni oli muitakin hyviä tarjouksia, mutta valintani oli selvä. Odotan innolla tulevaa kautta, pelinrakentajana parhaiten viihtyvä Lingman itse kommentoi.

– Haluan kiittää kaikesta, mitä RoPS on minulle antanut. Se oli minulle kasvun paikka. Sain toteuttaa itseäni, ja lopulta se palkittiin tällä siirrolla, Lingman sanoo puolestaan RoPS:n kotisivuilla.

– Ja niitä meidän hopeakauden päätösjuhlia en tule varmasti koskaan unohtamaan. Se oli täydellinen päätös täydelliselle kaudelle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.