Huuhkajien toppari Leo Väisänen on päässyt hollantilaisessa Den Boschissa voittojen makuun viime peleissä vaikean alkukauden jälkeen. 22-vuotias puolustaja on ollut tyytyväinen omaan panokseensa otteluissa.

– Alkoi huonosti, mutta viimeisestä kolmesta pelistä olemme saaneet seitsemän pistettä. Meillä oli paljon loukkaantumisia, mutta nyt jätkät ovat tulleet takaisin.

– Olen pelannut nyt hyvin viime pelit. Toivon, että joku seura huomaa sen ja nappaa minut ehkä tammikuussa, Väisänen valaisee ajatuksiaan SuomiFutis-sivustolle.

Hollannin toiseksi korkein sarjataso ei kehitä Väisästä tarpeeksi.

– Kyllä se siltä nyt tuntuu. Olen hyvä pelaaja tuohon sarjaan, joten olisi ehkä seuraavan askeleen aika.

Hän paljastaa isoimman haaveensa sarjan suhteen.

– Jos Hollannissa pysyy, niin Eredivisie totta kai. Muista maista Serie A olisi sellainen ultimate goal. Se ei ehkä vielä ole realistinen, mutta jossain vaiheessa uraa kyllä, Väisänen pohtii.

Hänen veljellään Sauli Väisäsellä on kokemusta Serie A:sta. Täksi kaudeksi isoveli siirtyi Serie B:hen Chievon riveihin. Leo Väisänen ei usko, että siirto Serie A:han onnistuisi suoraan Den Boschista.

– Mä luulen, että Serie A:n jengit eivät seuraa hirveästi meidän pelejä. Pitäisi tämän vuoksi ottaa juuri joku yksi steppi eteenpäin. Toivotaan, että jossain vaiheessa joku Italiasta huomaa minut.

Serie A jatkuu maajoukkuetauon jälkeen täydellä kierroksella. Lauantaina on luvassa kolme ottelua, sunnuntaina kuusi ja maanantaina kierroksen päättää ottelu Brescia-Fiorentina.