Kenen palkinto se oikein olikaan? Messin pojat eivät tahtoneet luopua isänsä Kultaisesta kengästä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Barcelonassa palattiin maaottelutauolta juhlavissa tunnelmissa, kun Lionel Messi vastaanotti uransa kuudennen Kultaisen kengän Euroopan sarjojen parhaana maalintekijänä. Messi on voittanut palkinnon useammin kuin kukaan muu. Cristiano Ronaldo on pokannut pystin neljästi, eikä kukaan muu kahta kertaa enempää. Messi teki kaudella 2018-2019 La Ligassa kaikkiaan 36 maalia.

Palkintogaalasta tallentui aikakirjoihin myös söpö video, kun Messin ja Antonella Rocuzzon pojat Thiago ja Mateo kutsuttiin lavalle ojentamaan isälleen palkinto. Pojat ymmärsivät kuitenkin sen verran hyvän päälle, etteivät halunneet luopua kiiltävästä kengästä hyvällä. Lopulta Lionel Messi otti ohjat omiin käsiinsä ja tarrasi palkinnon vastentahtoisten poikiensa käsistä puoliväkisin.

Messillä oli juhlapäivä muutenkin, sillä tänään tuli kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun argentiinalainen suoritti FC Barcelonan edustusjoukkueessa La Liga -debyyttinsä. Barcelona latasi tästäkin historiallisesta hetkestä Twitteriin videoklipin.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!