MTV: Veikkausliigassa pronssista taistelevalle Ilveksellä tärkeä jatkosopimus – kapteeni jatkaa myös ensi kaudella

© Kuva: Juha Tamminen

Kolmannesta sijasta Veikkausliigassa kuumeisesti taisteleva tamperelainen Ilves saa nauttia ykkösmaalivahtinsa Mika Hilanderin palveluksista myös ensi kaudella. MTV Urheilun mukaan Hilander jatkaa Ilveksessä myös vuonna 2020.

Ilveksen kapteeni on ollut läpi kauden huippuvireessä ja ollut kenties kissapaitojen tärkein pelaaja. Alakerran johtajatyyppi on esiintynyt ottelusta toiseen tasaisen varmasti ja torjunut joukkueelleen pisteitä.

Hilander kertoi keväällä Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa, ettei hänen jatkonsa Ilveksessä ole varmaa. Hän kuitenkin totesi samaisessa ohjelmassa, että peliura jatkuu joka tapauksessa.

Podcastin voit kuunnella täältä.

MTV:n tietojen mukaan Veikkausliigaan tulevaksi kaudeksi nouseva FC Haka oli kiinnostunut värväämään 36-vuotiaan konkarivahdin riveihinsä, mutta Hilander päätti jatkaa uraansa tutussa ympäristössä Tampereella.

Ilves taistelee Veikkausliigan kolmossijasta yhdessä FC Hongan kanssa. Molemmat ovat 44 pisteessä ennen lauantain 19.10. päätöskierrosta.

Ilvekselle mitalisija olisi hieno saavutus, sillä se voitti jo aiemmin tänä vuonna Suomen cupin ja pelaa sen myötä ensi vuonna Eurooppa-liigan karsinnoissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.