Valioliiga
Norwich – Aston Villa
Lauantai 05.10. klo 17:00

Lauantaina myös Teemu Pukin Norwich on tulessa – tällä kertaa niin ikään keväällä noussutta Aston Villaa vastaan. Päivän teemoja ovat Norwichin loukkaantumispainajainen sekä Villan menestys kauden suuriin satsauksiin verrattuna. Suomessa parranpärinää on viikolla aiheuttanut Viaplayn päätös näyttää tämän ottelun sijaan kärkiottelu Liverpool – Leicester.

Viime viikolla Daniel Farken Kanarialinnut yrittivät parhaansa vaikeassa tilanteessa Crystal Palacea vastaan, mutta tuloksena oli 2-0 tappio. Loukkaantumislista on edelleen pitkä kuin nälkävuosi, mutta Max Aarons saadaan ainakin tähän peliin kokoonpanoon. Ikävintä on, jos Tim Krul potee edelleen selkäänsä, sillä viime pelissä kakkosmaalivahti Ralf Fährmann joutui jättämään leikin kesken ja torjuntavastuu saattaa langeta Michael McGovernille. Tähän asti Norwich on ollut kotikentällään todella paljon parempi kuin vieraissa.

Aston Villa ei säästellyt kesällä ja joukkue hakee edelleen yhtenäisyyttään, eikä sarjasijoitus varmasti tyydytä kannattajia. Kaikilta osin uudet hankinnat eivät ole vaikuttaneet täysin onnistuneilta. Kahdessa viime pelissä on saatu tosin pisteitä – viime viikonlopun Burnley-tasapeli oli oikeutettu lopputulema. Villan puolustus on ollut kahdessa viime pelissä helisemässä ja se joutuu jälleen testiin Norwichin juonikkaiden hyökkäysten kanssa.

Lyö vetoa ottelusta:

Norwichin kotiottelut ovat olleet todella maalirikkaita ja uskon niin olevan tälläkin kertaa. Otan kantaa runsasmaalisuuden puolesta ja pelivalinta on tällä kertaa Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,40.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO