Valioliiga
Norwich – Manchester United
Sunnuntai 27.10. klo 18:30

Sunnuntaina on hieno Valioliiga-päivä. Suomalaisittain mielenkiintoisien ottelu on luonnollisesti Carrow Roadilla pelattava Norwich – Manchester United. Muutamia avainlukuja otteluun: Molempien voitoton putki valioliigassa on neljä ottelua. Yhtä pitkä on myös Teemu Pukin maaliton putki sarjassa. Molemmat joukkueet miehittävät myös sarjataulukon pohjakolmannesta – tosin United nousisi vierasvoitolla useammankin pykälän taulukossa.

Norwichin alkukautta ovat sävyttäneet pahat ongelmat loukkaantumisten kanssa sekä vaisut otteet vieraskentällä. Viime viikonloppuna Norwich avasi pistetilinsä vieraissa kuivalla tasapelillä Bournemouthin kanssa. Edellinen 1-5 kotitappio Aston Villalle oli todella huolestuttava Daniel Farken miehistölle. Poissaolotilanne käy koko ajan suopeammaksi – tällä kertaa poissa on varmasti neljä peluria, mutta esim. Ralf Fährmann sekä Ben Godfrey saattavat olla jo käytettävissä.

Teemu Pukin maalista 100 euron ilmaisveto – lunasta tarjous!

Manchester United haastoi viime ottelussa Liverpoolia miehekkäästi, mutta Pool tuli väkisin ansaittuun tasapeliin. Tämä, sekä vierasvoitto Eurooppa-Liigassa Partizanista on parempi merkki joukkueen vireestä, mutta nähtävästi Ole Gunnar Solskjaerin työpaikka on edelleen liipasimella, elleivät otteet parane. Poissaoloilla on ollut iso rooli myös Unitedin onnahtelussa – tähänkään otteluun ei saada lähellekään ihannekokoonpanoa, kun Paul Pogba, Nemanja Matic ja Luke Shaw puuttuvat muonavahvuudesta. Lisäksi useammalla pelurilla on edessä pelikunnon tsekkaus.

Lyö vetoa ottelusta:

Norwichin puolustus näytti viime ottelussa jo hieman varmemmalta ja parhaimmillaan joukkue on ylöspäin Pukin johdolla todella vaarallinen. Niinpä en odota Unitedille kovinkaan helppoa iltapuhdetta ja itse asiassa vetosuosituskin menee sen mukaan, että Norwich saisi ottelusta edes pisteen: Aasialainen tasoitus, Norwich +0.5 kertoimella 2,03.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO