22-vuotias toisen polven jalkapalloilija Anselmi Nurmela sai viettää sunnuntaina mestaruusjuhlia. Nurmelan seura Flora Tallinn varmisti seurahistoriansa 12. vironmestaruuden, kun se voitti kotikentällään Paide Linnamieskoondin 1-0. Ottelun ainoan maalin teki rankkarista Erik Sorga.

Premium Liiga

@premiumliiga
FC Flora - champions of @premiumliiga in 2019!🏆

Nurmela ei ollut ottelussa Floran kokoonpanossa. Kaiken kaikkiaan suomalainen on pelannut kauden aikana 12 sarjaottelussa, joissa neljässä täydet peliminuutit. Maalisyöttöjä Nurmelalle on kirjattu kaksi. Kaikissa Floran neljässä cup-ottelussa Nurmela pelasi täydet peliminuutit.

Edellisen mestaruutensa Flora voitti kaudella 2017. Sarjaa on pelaamatta vielä kaksi kierrosta. Kakkos- ja kolmossijasta taistelevat Levadia Tallinn ja Nõmme Kalju.

Suomen juniorimaajoukkueissakin usein nähty Nurmela siirtyi Floraan helmikuussa 2018. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen. Suomessa Nurmela on pelannut Veikkausliigaa RoPS:ssa ja Ykköstä AC Oulussa.

Tilastojen lähteenä on Transfermarkt.