SS: HJK hankkimassa isoja vahvistuksia KuPS:n mestarijoukkueesta – toinen jätti jo hyvästit

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi on Savon Sanomien tietojen mukaan hankkimassa Veikkausliigan mestaruuden voittaneesta Kuopion Palloseurasta kaksi pelaajaa.

HJK:n on neuvotellut siirrosta laitapuolustaja Luis Carlos Murillon ja hyökkääjä Tucon kanssa.

Kolumbialaispakki Murillo, 29, on pelannut KuPS:ssa kaksi kautta ja osoittanut kummallakin sesongilla kuuluvansa sarjan parhaimpien pelaajien joukkoon. KuPS haluaisi pitää hänet riveissään, mutta Savon Sanomien mukaan HJK on tehnyt Murillolle ”todella kovan” tarjouksen.

Murillo jätti jo KuPS:lle hyvästit seuran sosiaalisessa mediassa.

Kamerunilaiskärki Tuco, 30, liittyi KuPS:n riveihin heinäkuussa ja ennätti tehdä tällä kaudella Veikkausliigassa 12 ottelussa yhteensä neljä maalia. Tuco siirtyi HJK:hon jo loppuvuodesta 2017 pelattuaan hienon kauden Ilveksessä, mutta hän siirtyi vielä saman talven aikana qatarilaiseen Al Khoriin, eikä pelannut siten HJK:ssa otteluakaan.

HJK:lle kausi 2019 oli suuri pettymys. Helsinkiläisseura ilmoitti kauden alla tavoitteikseen Veikkausliigan ja Suomen Cupin mestaruuden sekä lohkopaikan Euroopassa, mutta se ei saavuttanut niistä yhtäkään. Sunnuntaina HJK hävisi eurolopputurnauksen välierässä IFK Mariehamnille 1-2 ja jäi siten ulos ensi vuoden europeleistä.

Artikkelia ja otsikkoa muokattu 28.10.2019 klo 13.06: Päivitetty mukaan Murillon jäähyväisviesti.