Championship
Swansea – Brentford
Tiistai 22.10. klo 21:45

Viikolla tahkotaan myös Englannin alemmilla sarjatasoilla: tiistaina ja keskiviikkona pelataan Championshipin 13. kierros. Viikonlopun jälkeen ei paljoa muuta keretä tekemään kuin palauttelemaan ja taas mennään. Olen aikaisemminkin taivastellut saarivaltakunnan pelitahtia, mutta aina aika ajoin tätä on ihmeteltävä oikein ääneen.

Swansea kuuluu kauden komeettoihin ja se yrittää säilyttää tuntumansa sarjan kärkeen. Viikonloppuna tavoite otti hieman osumaa, sillä Steve Cooperin suojatit jäivät tasapeliin sarjajumbo Barnsleyn vieraana. Kilvessä on tahrana myös tätä edeltävä kotitappio kauteen heräilevää Stokea vastaan. Joukkueen maalitykki Borja Bastón aloitti viikonloppuna penkillä, mutta lienee tiistaina avauskokoonpanossa. Joukkueen ainoa loukkaantunut pelaaja on tällä hetkellä Aldo Kalulu.

Brentford teki viikonloppuna uskomattoman nousun Millwallia vastaan. Thomas Frankin suojatit olivat kymppi ennen loppua 0-2 tappiolla, mutta maalasivat lopussa kolmesti ja ottivat täyden pistepotin. Joukkueen taso on heitellyt kauden aikana melkoisesti ja erityisesti vieraspeleissä maalinteko on tökkinyt. Brentford ei ole pitemmälläkään aikavälillä mitattuna kovin erikoinen vierasjoukkue. Terveystilanne on paranemaan päin: ainoat miehet otilla ovat Luka Racic sekä Sergi Canós.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun kertoimet ovat vetomarkkinoilla yllättävän tasaiset. Siispä lähden hyvillä mielin liputtamaan kotivoiton puolesta. Vetosuositus on Swansea voittaa ottelun kertoimella 2,55.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO