EM-karsinnat
Tshekki – Englanti
Perjantai 11.10. klo 21:45

Perjantain EM-nostona otetaan A-lohkon kärkikamppailu, jossa lohkoa puhtaalla pelillä johtava Englanti isännöi lohkokakkosta Tshekkiä, joka taistelee toisesta jatkopaikasta Kosovon kanssa. Englanti on tehnyt lohkossa melko lailla mitä on tykännyt ja suurena suosikkina se lähtee myös tähän kotiotteluunsa. Melkein viiden tehdyn maalin keskiarvolla on mukava edetä.

Englantilaiset eivät häkeltyneet Kosovon salama-alusta viime pelissä, vaan niittasivat ensimmäisellä puoliajalla viisi maalia. Toisen jakson alussa Kosovo pääsi vielä iskuetäisyydelle, mutta Englannin voitto oli lopulta selkeä. Gareth Southgaten porukassa on tällä hetkellä julma tulivoima ja 19 maalia neljässä pelissä on elävä todiste siitä. Puolustus ei ole aivan pomminvarma ja siinä piilee isäntien mahdollisuus.

Tshekki nimittäin osaa maalinteon. Karsinnan avausottelussa se hävisi vieraissa Englannille murskalukemin 5-0, mutta sen jälkeen se on neljässä ottelussa tehnyt yhdeksän maalia. Viime ottelussa Montenegrosta ei ollut Tshekille liiemmin vastusta, vaan Jaroslav Šilhavýn suojatit hakivat täydet pisteet 0-3 lukemin. On odotettavissa, että maaleja tullaan näkemään myös perjantaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Otaksun siis, että tässä ottelussa tullaan näkemään maaleja. Molemmat joukkueet pystyvät tekemään tulosta ja puolustuksen virheet antavat mahdollisuuksia. Vetosuositus suuntaa siis runsasmaalisuuteen eli vähintään kolmeen maaliin: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,71.