Vahvistus: yli 50 maaottelun puolustaja palaa Veikkausliigaan – ”Tervetuloa kotiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaseura FC Lahti ilmoitti kovan luokan paluumuuttajasta, kun Kari Arkivuo palaa seuran paitaan. 36-vuotias puolustaja on tehnyt lahtelaisseuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

Arkivuolla on tilillään 56 A-maaottelua. Hän on edellisen kerran pelannut Suomessa vuonna 2005, jonka jälkeen hänen matkansa on vienyt Norjan ja Hollannin kautta ruotsalaisseura Häckeniin. Viimeisimpänä mainittua Arkivuo edusti vuodesta 2010 alkaen.

– Minulla on aivan loistavat fiilikset. Paljon on tapahtunut, kun edellisen kerran juoksin Stadionin nurmella, Arkivuo kommentoi FC Lahden virallisilla verkkosivuilla.

– Nyt pääsen kotiin pelaamaan kavereiden ja läheisten eteen kotikaupunkiini. FC Lahden runko alkaa pikku hiljaa rakentua ja uskon, että taistelemme europaikoista. Pyrin olemaan esimerkkinä nuorille pelaajille. Tarkempi roolini selviää myöhemmin, mutta minulta luonnistuu yhä laitapelaajan roolit niin ylempänä kuin alempanakin, Arkivuo lisäsi.