Championship
West Bromwich – Charlton
Lauantai 26.10. klo 17:00

Suomalaisten Valioliigafanien maailma järkkyy tänä viikonloppuna, sillä lauantaina klo 17 ei lähetetä yhtään ottelua suorana. Palveluntarjoaja päätti satsata sunnuntaihin, jotta kierroksen suomalaisittain mielenkiintoisimmat ottelut pystytään välittämään katsojille. Lohdutuksena lauantaina nähdään suorana Championshipin ottelu West Bromwich – Charlton.

West Bromwichin kausi on alkanut mallikkaasti, sillä joukkue on tällä hetkellä sarjan kärjessä. Tämä on paremmin, mitä yleisesti odotettiin – Championship on monena vuonna ollut asiantuntijoiden painajainen sarjanousijoiden suhteen. Albionin ottelut ovat olleet sangen tapahtumarikkaita varsinkin kotona – Slaven Bilic varmaankin haluaisi hieman tarkkuutta omaan päähän, sillä kotitasapeli Barnsleytä vastaan ei varmasti tyydyttänyt ketään.

Charltonilta ei täksi kaudeksi odotettu ihmeitä ja kauden aloitus oli siihen nähden upea. Otteet ovat hieman tasoittuneet, mutta edelleen Lee Bowyerin porukka on kärkikymmenikössä. Totuuden nimissä tasoeroa on sarjan parhaimpiin joukkueisiin kosolti ja uskon joukkueen matkaavan sarjataulukossa edelleen alaspäin. Loukkaantumisia on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeksi ja tähän peliin Bowyerin on pakko tehdä keskikentälle merkittäviä muutoksia tämän vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

West Bromwich on joukkueista vahvempi ja kokoonpanojen suhteen paremmassa tilanteessa. Otan kotivoittoa tasoituksella – tilauksessa on vähintään kahden maalin voitto. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, West Bromwich -1.5 kertoimella 2,16.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO