Zlatanille tarjottiin pätkätöitä Australiasta – ”Ei kysymisestä haittaakaan ole”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Onko Zlatan Ibrahimovic palaamassa vielä kerran urallaan Euroopan jalkapallosarjoihin? Ainakin MLS-seikkailun uumoillaan tulleen päätökseensä, ja tiistaina ruotsalainen julkaisi Twitterissä erikoisen vihjeen mahdollisesta Espanjaan paluusta.

38-vuotiaan hyökkääjän uusi osoite on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta halukkaat seurat eivät ole jääneet odottamaan tumput suorina. Australian pääsarjan Perth Gloryn toimitusjohtaja Tony Pignata vahvisti jo, että hän otti yhteyttä Zlataniin työtarjousmielessä jo kaksi viikkoa sitten. Zlatanin agentille lähetetyssä viestissä ei puhuttu sopimusehdoista tai palkasta mitään. Vastausta Pignata ei ole vieläkään saanut.

– Lähestyimme häntä. Kysyimme, olisiko hän kiinnostunut. Ei kysymisestä haittaakaan ole, Pignata totesi The West Australian -lehdelle.

– Vastausta emme ole vielä saaneet, joten tilanne on tämä. On vielä aikaista, mutta odotamme ja katsotaan, mikä heidän vastauksensa on. Toivottavasti pääsemme juttelemaan.

Perth Glory -pomon mukaan tarjouksessa on kyse lyhyestä pestistä, joka ei sulkisi pois Zlatanin paluuta Euroopan kentille vuonna 2020.

– Idea on, että hän on jo pelannut kaikkialla maailmassa, pysähtyisi Perthissä matkallaan Eurooppaan ja viettäisi täällä kuusi viikkoa, Pignata selvittää.

– Siirtoikkuna aukeaa Euroopassa vasta tammikuussa, joten sitä ennen olisi mahdollista pelata 4-6 viikkoa A-liigassa. Hänen täytyy pysytellä kunnossa, jos hän haluaa pelata Euroopassa.

Perth Gloryn valmentaja Tony Popovicille ”Ibran” palkkaaminen sopisi hyvin.

– Vielä on hyvin aikaista, eikä toistaiseksi mitään keskusteltavaa. Olemme tehneet menneisyydessä monia tiedusteluja, mutta tämä vain tuli esiin hyvin varhaisessa vaiheessa, Popovic kertoo varovaisesti.

– Usein näistä jutuista ei tule mitään, mutta jos tästä tulee, niin se olisi fantastista. Zlatan pystyisi pelaamaan missä tahansa. En usko, että on olemassa mitään paikkaa maailmassa, jossa hän ei voisi pelata vähän aikaa tai vaikka pidempäänkin. Vielä tuossakin iässä hän on suurenmoinen pelaaja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!