Alexander Ringin MLS-seura vaihtaa päävalmentajaa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien entisen keskikenttäpelaajan Alexander Ringin kipparoima New York City FC vaihtaa päävalmentajaa.

Yhdysvaltojen Major League Soccerissa pelaava New York City tiedotti perjantaina, että se on purkanut käskyttäjänsä Domènec Torrentin sopimuksen yhteisymmäryksessä hänen kanssa. Espanjalaisvalmentajan sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden.

Torrent, 57, siirtyi New York Cityn päävalmentajaksi kesällä 2018 Patrick Vieiran tilalle. Sitä ennen hän toimi yli kymmenen vuotta Pep Guardiolan apulaisena Barcelonassa, Bayern Münchenissä ja Manchester Cityssä.

New York City voitti tällä kaudella Torrentin alaisuudessa MLS:n itäisen konferenssin runkosarjan, mutta pudotuspeleissä se hävisi konferenssin välierässä Toronto FC:lle. Huhut Torrentin lähdöstä käynnistyivät heti putoamisen jälkeen.

Hänen lisäkseen seuran jättävät apuvalmentajat Albert Puig ja Jordi Gris sekä urheilupuolen johdosta Francesc Cos ja Ismael Camenforte.

Suomen A-maajoukkueessa 44 ottelua pelannut Ring, 28, on edustanut New York Cityä vuodesta 2017 lähtien, ja hänestä tehtiin joukkueen kapteeni täksi kaudeksi. Ring allekirjoitti viime vuonna seuran kanssa ”monivuotisen” sopimuksen.

MLS:n loppuottelu, eli MLS Cup, pelataan tulevana sunnuntaina Seattle Soundersin ja Toronto FC:n välillä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.