Alexander Ringin MLS-seura vaihtaa päävalmentajaa

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Huuhkajien entisen keskikenttäpelaajan Alexander Ringin kipparoima New York City FC vaihtaa päävalmentajaa.

Yhdysvaltojen Major League Soccerissa pelaava New York City tiedotti perjantaina, että se on purkanut käskyttäjänsä Domènec Torrentin sopimuksen yhteisymmäryksessä hänen kanssa. Espanjalaisvalmentajan sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden.

Torrent, 57, siirtyi New York Cityn päävalmentajaksi kesällä 2018 Patrick Vieiran tilalle. Sitä ennen hän toimi yli kymmenen vuotta Pep Guardiolan apulaisena Barcelonassa, Bayern Münchenissä ja Manchester Cityssä.

New York City voitti tällä kaudella Torrentin alaisuudessa MLS:n itäisen konferenssin runkosarjan, mutta pudotuspeleissä se hävisi konferenssin välierässä Toronto FC:lle. Huhut Torrentin lähdöstä käynnistyivät heti putoamisen jälkeen.

Hänen lisäkseen seuran jättävät apuvalmentajat Albert Puig ja Jordi Gris sekä urheilupuolen johdosta Francesc Cos ja Ismael Camenforte.

Suomen A-maajoukkueessa 44 ottelua pelannut Ring, 28, on edustanut New York Cityä vuodesta 2017 lähtien, ja hänestä tehtiin joukkueen kapteeni täksi kaudeksi. Ring allekirjoitti viime vuonna seuran kanssa ”monivuotisen” sopimuksen.

MLS:n loppuottelu, eli MLS Cup, pelataan tulevana sunnuntaina Seattle Soundersin ja Toronto FC:n välillä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!