La Liga
Celta Vigo – Valladolid
Perjantai 29.11. klo 22:00

Myös La Ligan viidestoista sarjakierros potkaistaan käyntiin perjantaina. Alkukaudella varjojen mailla vaeltanut ja edelleen putoamisviivan alapuolella oleva Celta Vigo isännöi Estadio de Balaidosilla sarjassa neljännellätoista sijalla olevaa Valladolidia. Valmentajaa vaihtanut Celta on osoittanut heräämisen merkkejä, mikä voi tietää kovaa iltapuhdetta vieraille.

Celta Vigon puikkoihin tullut Óscar Garcia on saanut joukkueen rivejä suoristettua. Joukkueen alkukauden otteissa on ollut myös epäonnea – Celta olisi ansainnut pelitapahtumiin nähden enemmän pisteitä. Viime kierroksella Celta yllätti vieraissa Villarrealin ja Iago Aspas oli ottelun ykkösnyrkki kahdella ottelun loppupuolella iskemällään täysosumalla. Kahdessa viime kotiottelussa on tullut niukat kotitappiot ja tätä trendiä joukkue lähtee nyt murtamaan.

Valladolid on kahdessa viime pelissä kärsinyt tappiot ja erityisesti joukkue on ollut ylöspäin todella vaatimaton. Pucela on tällä hetkellä viisi pistettä putoamisviivan yläpuolella, mutta otteiden pitää parantua, jotta Sergion suojatit eivät ajautuisi putoamiskamppailuun. Tämänhetkisellä materiaalilla tämä ei olisi mikään ihme, sillä joukkueen trendi osoittaa melko jyrkästi alaspäin.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa Celta on isohko suosikki – pidän sitä joukkueista parempana ja viimeinen näyttö on oleellisesti vieraita parempi. Kerroin tuntuu näennäisen pieneltä, mutta kyllä se peruspetsiin riittää mukavasti: Celta Vigo voittaa ottelun kertoimella 1,80.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO