Mestarien liiga
Chelsea – Ajax
Tiistai 05.11. klo 22:00

Tiistain toisen Mestarien liigan noston otan H-lohkon kärkikamppailusta Chelsea – Ajax. Joukkueiden välinen ottelu Amsterdamissa osoitti, että marginaalit ovat pieniä ja joukkueet keskenään tasaisia. Panosta tässä ottelussa riittää, sillä ottelun voittaja saa jalkansa ovenrakoon jatkopaikan suhteen. Chelsea vei vastaavan ottelun vieraissa, mutta se ei merkitse tässä vaiheessa mitään.

Chelsea purjehtii edelleen todella kovassa tulosputkessa, sillä ainoa tahra viime viikkojen voittojen joukossa on viikon takainen tappio Manchester Unitedille liigacupissa. Viikonloppuna Frank Lampardin suojatit hakivat ansaitut sarjapisteet Watfordilta. UCL:n lohkovaiheen avausottelussa Chelsea hävisi kotonaan Valencialle. Chelsean vierasottelu Ajaxia vastaan oli hyvin tasainen ja vieraspisteet hieman mairittelevat Lampardin joukkiota. Tasaisissa merkeissä lähdetään liikkeelle myös tiistaina. Lampard päättää tiistain aikana muutaman pelaajan pelikunnosta, mm. N’Golo Kante olisi tervetullut pelaaja keskikentälle

Ajax on pärjännyt syksyllä melko hyvin, kun ottaa huomioon sen kesällä kokemat pelaajamenetykset. Kotimaan sarjassa se on edelleen tappioitta, eikä Mestarien liigassakaan ole valittamista, vaikka Chelsealle tasainen ottelu hävittiinkin. Erik ten Hag tsekkaa tiistaina Lisandro Martinézin sekä Edson Álvarezin pelikunnot. Huhut ovat vieneet ten Hagia Bayern Müncheniin, mutta mies itse on sanonut olevansa Ajaxissa ainakin tämän kauden loppuun.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsean kertoimet on painettu vetomarkkinoilla liian alas, joten joudun jälleen kerran vetämään markkinoita vastapalloon. Otan vedon sille, että Ajax saa tästä matsista jotain mukaansa: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Ajax +0.5 kertoimella 2,02.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO