UEL: Lohkot, tulokset, ottelut ja tilastot

Cluj – Rennes: Jatkuuko ranskalaisten alamäki?

Eurooppa-Liiga
Cluj – Rennes
Torstai 07.11. klo 19:55

Mestarien liigan jälkeen fiilistellään vuorostaan Eurooppa-liigan taistoja torstaina. Noston otan E-lohkosta, jossa Cluj isännöi UEL-urakkansa vaisusti aloittanutta Rennesiä. Vierailla on nyt viimeinen oljenkorsi tulla mukaan jatkopaikoista taisteluun – kotona Clujia vastaan tuloksena oli tyly 0-1 tappio.

Cluj on pelannut mallikkaan syksyn – kotimaan sarjassa se on tällä hetkellä sarjakärjessä ja UEL-lohkossaan se on kakkosena. Voitot se on ottanut Ligue 1- ja Serie A-joukkueilta, joten suoritusta ei voi millään tavalla väheksyä: romanialaiset ovat ottamassa askeleen eteenpäin. Cluj on hyvin kotiriippuvainen joukkue – se on dominoinut kotimaan sarjassa kotiotteluitaan vakuuttavalla tavalla. Ja kotietua voi laskea tällekin ottelulle reippaasti.

Rennesin alkukausi on ollut katastrofi kaikilla rintamilla. Eurooppa-liigan lohkosta on koossa vasta piste, ja kotimaan sarjassa Julien Stéphanin suojatit ovat alemmassa keskikastissa. Ongelmat ovat kärjistyneet hyökkäyksessä – maalinteko tuottaa välillä ylimaallista tuskaa ranskalaisille. Vaikka ranskalaiset pelaavat lähtökohtaisesti todella paljon kovemmassa liigassa, herää kysymys joukkueen tämänhetkisestä kilpailukyvystä.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten edellä olevasta spekuloinnista voi jo arvatakin, olen taipuvainen pelaamaan tässä ottelussa kotijoukkueen menestyksen puolesta. Kotietua ei sovi näissä kahinoissa aliarvioida ja Rennesin tekemisistä ei löydä tarkemmallakaan sihdillä liikaa hyvää. Ennustan siis alamäen jatkuvan. Vetosuositus on Cluj voittaa ottelun kertoimella 2,35.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.