EM-karsinnat
Englanti – Montenegro
Torstai 14.11. klo 21:45

Karsinnat jatkuvat torstaina myös Englannin osalta ja A-lohkon kärkijoukkue kohtaa lohkossa statistin osan saaneen Montenegron kotonaan. Englanti on velvoitettu voittamaan tämä ottelu ja rutiiniesityksen pitäisikin riittää voittoon. Englanti on ollut karsinnoissa vakuuttava, eikä Montenegron perustason pitäisi riittää.

Englanti kävi viime kuussa murskaamassa alamaissa olevan Bulgarian 0-6 vieraissa. Lukemat puhuvat tylyä kieltään ja kuudessa ottelussa Englanti on tehnyt peräti 26 maalia. Ainoa kauneusvirhe on vierastappio Tshekille. Alkuviikosta Gareth Southgate hyllytti Raheem Sterlingin joukkueesta käsirysyn takia. Muutoin joukkueesta ovat pois loukkaantuneet Tom Heaton ja Ross Barkley. Jordan Henderson on puolestaan pelikiellossa. Joka tapauksessa kentälle tulee torstaina todella vahva ryhmitys.

Montenegro ei puolestaan ole maaleilla juhlinut: kolme osumaa seitsemässä ottelussa ei ole häävi suoritus, eikä Montenegro ole ottanut vielä yhtään voittoa karsinnoissa. Englannille Montenegro hävisi kotonaan 1-5 näissä karsinnoissa. Tähän otteluun Montenegron puolustuslinja näyttää kokemattomalta, kun mm. Lazion Adam Marusic on poissa kokoonpanosta. Keskikentältä puuttuu Partizanin Alexandar Scekiz.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikella todennäköisyydellä Englanti tulee lipumaan tässä ottelussa voittoon ja menee myös samalla lohkosta jatkoon. Otan vetosuosituksena kevyesti Aasialainen tasoitusveto, Englanti -3 kertoimella 2,00. Kolmen maalin voitolla panos siis palautetaan ja vedolla lunastetaan vähintään neljän maalin voitolla.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO